Baglio La Giummara

Western Sicily, Sciacca
Baglio La Giummara Genel
Baglio La Giummara Öne Çıkan Resim
Baglio La Giummara Dış Mekan
Baglio La Giummara Dış Mekan
Baglio La Giummara Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Baglio La Giummara
c.da salinella snc Western Sicily, Sciacca

Baglio La Giummara misafirlere Sciacca (Sciacca Tarihi Kent Merkezi) bölgesinde, San Francesco Kilisesi ve Museo del Mare Denizcilik Müzesi yakınında. Bu golf dostu pansiyon Complesso Tommaso Fazello Müzesi ile 0,1 mi (0,2 km) ve Palermo Kapısı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel banyoda bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili pansiyonda misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler 300 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Daire, Deniz Manzaralı
Exclusive
Exclusive Oda, Deniz Manzaralı
Room
Classic Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Banyolu/Duşlu, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x