Virgin Beach Hotel

Ngapali
Virgin Beach Hotel Genel
Virgin Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Virgin Beach Hotel Dış Mekan
Virgin Beach Hotel Dış Mekan
Virgin Beach Hotel Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Virgin Beach Hotel
Gyeiktaw Main Street Mya Byin Village , Ngapali

Virgin Beach Hotel misafirlere Ngapali bölgesinde, plaj yakınında, Ngapali Plajı yakınında ve Gyeiktaw Market ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Buda Heykeli ile 2,4 mi (3,9 km) ve Ngapali Golf Sahası ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Virgin Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x