Pleasant View Resort

Ngapali
Pleasant View Resort Genel
Pleasant View Resort Öne Çıkan Resim
Pleasant View Resort Dış Mekan
Pleasant View Resort Dış Mekan
Pleasant View Resort İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Pleasant View Resort
No.184/2, Mya Pyin Ward, Ngapali Town Thandwe District , Ngapali

Pleasant View Resort misafirlere Ngapali bölgesinde, denize sıfır, Ngapali Plajı yakınında ve Gyeiktaw Market ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Buda Heykeli ile 2,1 mi (3,4 km) ve Ngapali Golf Sahası ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Pleasant View Islet ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, okyanus manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 56 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ngapali bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 600 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı (Storey)
Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı (Storey)
Room
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı (Storey)
Room
Deluxe Bungalov, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x