Kyaw Myanmar Hotel

Ngapali
Kyaw Myanmar Hotel Genel
Kyaw Myanmar Hotel Genel
Kyaw Myanmar Hotel Öne Çıkan Resim
Kyaw Myanmar Hotel Dış Mekan
Kyaw Myanmar Hotel İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Kyaw Myanmar Hotel
Gyeiktaw Main Street, Myabyin Village Thandwe District, Ngapali , Ngapali

Ngapali bölgesindeki Kyaw Myanmar Hotel misafirlere Ngapali Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Buda Heykeli ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Ngapali Golf Sahası ile 5,3 km (3,3 mi) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Sea View sky bar ideal; otelin denize sıfır bar/oturma salonu tavsiye edilir, isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 35 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. Misafirler 1 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Family Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x