Violaine House

Koh Samui (ve Çevre Adaları), Bo Put
Violaine House Öne Çıkan Resim
Violaine House Dış Mekan
Violaine House İç Mekan
Violaine House Oda Düzeni
Violaine House Oda Düzeni
Image More +22 fotoğraf
Violaine House
Moo 2 Koh Samui (ve Çevre Adaları), Bo Put

Bu villa misafirlere Koh Samui bölgesinde, plaj yakınında, Chaweng Plajı ve Lamai Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Bo Phut Plajı ile 4,4 mi (7,1 km) ve Nathon İskelesi ile 15,6 mi (25,1 km) mesafede.

Klimalı bu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve uydu kanalları var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
4 Bedrooms Luxury Villa with Ocean View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x