Villa Natha

Koh Samui (ve Çevre Adaları), Bo Put
Villa Natha Öne Çıkan Resim
Villa Natha Dış Mekan
Villa Natha İç Mekan
Villa Natha Kahvaltı
Villa Natha Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Villa Natha
Narayan Heights, Road 4171 Bophut Koh Samui (ve Çevre Adaları), Bo Put

Bu villa misafirlere Koh Samui bölgesinde, plaj yakınında, Chaweng Plajı ve Rock Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Bo Phut Plajı ile 4,5 mi (7,3 km) ve Lamai Plajı ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz ve Akıllı televizyonlar ayrıcalığı yaşayın. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Misafirler için fırın, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x