Nora Buri Resort & Spa

Güney Tayland, Bo Put
Nora Buri Resort & Spa Genel
Nora Buri Resort & Spa Genel
Nora Buri Resort & Spa Genel
Nora Buri Resort & Spa Genel
Nora Buri Resort & Spa Genel
Image More +88 fotoğraf
Nora Buri Resort & Spa
111 Moo 5, Chaweng Beach, Bophut Güney Tayland, Bo Put

Koh Samui bölgesindeki Nora Buri Resort & Spa konaklamanızda, Chaweng Plajı ve Rock Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı resort otel Bo Phut Plajı ile 4,6 mi (7,4 km) ve Lamai Plajı ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 62 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Pool
Pool Villa Beachside (Adult Only)
Room
Deluxe Hillside
Room
Pool Villa Hillside Seaview (Adult Only)
Room
Deluxe Hillside Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x