Vintage Lodge

Trianon
Vintage Lodge Öne Çıkan Resim
Vintage Lodge İç Mekan
Vintage Lodge İç Mekan
Vintage Lodge İç Mekan
Vintage Lodge Kahvaltı
Image More +11 fotoğraf
Vintage Lodge
97 Trianon Avenue No. 1, Sodnac , Trianon

Quatre Bornes bölgesindeki Vintage Lodge konaklamanızda, Grand River North West ve Quatre Bornes Merkez Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Ebene Ticaret Merkezi ile 2,2 mi (3,5 km) ve Active Waves ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda mikrodalga fırın ve LED televizyon bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x