Sikamifer Tourist Resort

Quatre Bornes
Sikamifer Tourist Resort Genel
Sikamifer Tourist Resort Öne Çıkan Resim
Sikamifer Tourist Resort Dış Mekan
Sikamifer Tourist Resort Dış Mekan
Sikamifer Tourist Resort Dış Mekan
Image More +93 fotoğraf
Sikamifer Tourist Resort
20 Palma Rd , Quatre Bornes

Quatre Bornes bölgesindeki Sikamifer Tourist Resort konaklamanızda, Grand River North West ve Active Waves ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Quatre Bornes Merkez Pazarı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Ebene Ticaret Merkezi ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 72 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Birden Çok Yatak, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Stüdyo
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, Birden Çok Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x