R&G Justlikehome Apartments

Quatre Bornes
R&G Justlikehome Apartments Öne Çıkan Resim
R&G Justlikehome Apartments Dış Mekan
R&G Justlikehome Apartments Oda Manzaraları
R&G Justlikehome Apartments Oda Düzeni
R&G Justlikehome Apartments Oda Düzeni
Image More +50 fotoğraf
R&G Justlikehome Apartments
39A Stanley Avenue , Quatre Bornes

Quatre Bornes bölgesindeki R&G Justlikehome Apartments konaklamanızda, Grand River North West ve Quatre Bornes Merkez Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu daire Active Waves ile 1,5 mi (2,4 km) ve Ebene Ticaret Merkezi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Exclusive Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x