Vintage Apartment in Historic Lisbon

Estremadura, Ajuda
Vintage Apartment in Historic Lisbon Öne Çıkan Resim
Vintage Apartment in Historic Lisbon Dış Mekan
Vintage Apartment in Historic Lisbon Oda Düzeni
Vintage Apartment in Historic Lisbon Oda Düzeni
Vintage Apartment in Historic Lisbon Oda Düzeni
Image More +21 fotoğraf
Vintage Apartment in Historic Lisbon
Travessa da Memória, 54 R/C Esq. Estremadura, Ajuda

Bu apart daire misafirlere Lizbon (Ajuda) bölgesinde, Ulusal Taşımacılık Müzesi ve Pasteis de Belem ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu daire Rossio Meydanı ile 5,5 mi (8,9 km) ve Ticaret Meydanı ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Misafirler için dairede bir Select Comfort yatak mevcuttur. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 80-cm LED televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili dairede ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x