Terrace Lisbon Hostel

Estremadura, Restelo
Terrace Lisbon Hostel Öne Çıkan Resim
Terrace Lisbon Hostel Dış Mekan
Terrace Lisbon Hostel Dış Mekan
Terrace Lisbon Hostel İç Mekan
Terrace Lisbon Hostel İç Mekan
Image More +65 fotoğraf
Terrace Lisbon Hostel
Rua dos Jeronimos 16 Estremadura, Restelo

Terrace Lisbon Hostel misafirlere Lizbon (Belem) bölgesinde, Jeronimos Manastırı yakınında ve Pasteis de Belem ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Ticaret Meydanı ile 4,8 mi (7,7 km) ve St George Kalesi ile 5 mi (8 km) mesafede.

Terrace Lisbon Hostel misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

12 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Ortak Banyo (1 bed in a 8 bed dorm)
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Ortak Banyo (1 bed in a 6 bed dorm)
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Ortak Banyo (1 bed in a 4 bed dorm)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x