Villas Grand Gardenia

Atlixco
Villas Grand Gardenia Genel
Villas Grand Gardenia Genel
Villas Grand Gardenia Dış Mekan
Villas Grand Gardenia Dış Mekan
Villas Grand Gardenia Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Villas Grand Gardenia
Paseo de los Fresnos 8 Col. La Moraleda , Atlixco

Atlixco bölgesindeki Villas Grand Gardenia konaklamanızda, 5 de Mayo Brewery ve Capilla de la Tercera Orden ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Angelopolis Ticaret Merkezi ile 17,8 mi (28,7 km) ve Africam Safari ile 25,5 mi (41,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada oda servisi sunuluyor.

18 odada DVD oynatıcı ve LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Beaux Arts stili villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Premier
Premier Villa
Family
Family Villa
Room
Comfort Oda, Havuz Manzaralı
Room
Grand Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x