Hotel Mansión del Conde - Adults Only

Atlixco
Hotel Mansión del Conde - Adults Only Genel
Hotel Mansión del Conde - Adults Only Öne Çıkan Resim
Hotel Mansión del Conde - Adults Only Dış Mekan
Hotel Mansión del Conde - Adults Only Dış Mekan
Hotel Mansión del Conde - Adults Only Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Hotel Mansión del Conde - Adults Only
Calle Portal Hidalgo No. 3 Col. Centro , Atlixco

Hotel Mansión del Conde - Adults Only misafirlere Atlixco bölgesinde, tarihi bölgede, Atlixco Meydanı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Lighted Village ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Angelopolis Ticaret Merkezi ile 18,1 mi (29,1 km) ve Africam Safari ile 25,8 mi (41,6 km) mesafede.

Vittorios yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada iPod takma konsolu ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 47-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için bitişik şaraphane, açık havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Atlixco bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 161 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Oda
Room
Comfort Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x