Hacienda Santo Cristo Hotel & Spa - Adults Only

Orta Meksika, Atlixco
Hacienda Santo Cristo Hotel & Spa - Adults Only Öne Çıkan Resim
Hacienda Santo Cristo Hotel & Spa - Adults Only Dış Mekan
Hacienda Santo Cristo Hotel & Spa - Adults Only Dış Mekan
Hacienda Santo Cristo Hotel & Spa - Adults Only Dış Mekan
Hacienda Santo Cristo Hotel & Spa - Adults Only İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hacienda Santo Cristo Hotel & Spa - Adults Only
Paseo de las Bugambilias 3118 Val de Cristo Orta Meksika, Atlixco

Atlixco bölgesindeki Hacienda Santo Cristo Hotel & Spa - Adults Only konaklamanızda, El Cristo Golf Kulübü ve 5 de Mayo Brewery ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Angelopolis Ticaret Merkezi ile 18,8 mi (30,2 km) ve Africam Safari ile 26,5 mi (42,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Comedor "La Troje" restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 12.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x