Villas Agua Dulce - Loft Panaema

Kuzey Kıyısı, Los Cerros
Villas Agua Dulce - Loft Panaema Genel
Villas Agua Dulce - Loft Panaema Genel
Villas Agua Dulce - Loft Panaema Genel
Villas Agua Dulce - Loft Panaema Genel
Villas Agua Dulce - Loft Panaema Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Villas Agua Dulce - Loft Panaema
Carretera el Choco l16a Kuzey Kıyısı, Los Cerros

Sosua bölgesindeki Villas Agua Dulce - Loft Panaema misafirlere milli parkta, Sosua Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Museo de la Comunidad Judía de Sosúa ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Dorada Plajı ile 12 mi (19,3 km) ve Cabarete Plajı ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Villas Agua Dulce - Loft Panaema misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 9.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz özel havuz ve özel spa küveti bulunan klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilm ektedir. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Çatı Katı (Loft), 1 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x