Villas Agua Dulce - Loft Corazon

Kuzey Kıyısı, Los Cerros
Villas Agua Dulce - Loft Corazon Genel
Villas Agua Dulce - Loft Corazon Genel
Villas Agua Dulce - Loft Corazon Genel
Villas Agua Dulce - Loft Corazon Genel
Villas Agua Dulce - Loft Corazon Öne Çıkan Resim
Image More +32 fotoğraf
Villas Agua Dulce - Loft Corazon
Carretera el Choco l6 Kuzey Kıyısı, Los Cerros

Sosua bölgesindeki Villas Agua Dulce - Loft Corazon misafirlere milli parkta, Sosua Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Museo de la Comunidad Judía de Sosúa ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dorada Plajı ile 12 mi (19,3 km) ve Cabarete Plajı ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Villas Agua Dulce - Loft Corazon misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlere ayrı ayrı döşenmiş odalarda özel havuz ve özel spa küveti ayrıcalığı sunulur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spa küveti gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Villa, 1 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x