Villas Agua Dulce - Loft la Roca

Kuzey Kıyısı, Los Cerros
Villas Agua Dulce - Loft la Roca Genel
Villas Agua Dulce - Loft la Roca Genel
Villas Agua Dulce - Loft la Roca Genel
Villas Agua Dulce - Loft la Roca Genel
Villas Agua Dulce - Loft la Roca Öne Çıkan Resim
Image More +24 fotoğraf
Villas Agua Dulce - Loft la Roca
Carretera el Choco l16b Kuzey Kıyısı, Los Cerros

Sosua bölgesindeki Villas Agua Dulce - Loft la Roca misafirlere milli parkta, Sosua Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Museo de la Comunidad Judía de Sosúa ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Dorada Plajı ile 12 mi (19,3 km) ve Cabarete Plajı ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 9.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için odalarımızda özel havuz ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x