Villaggio San Giovanni

San Giorgio Ionico
Villaggio San Giovanni Genel
Villaggio San Giovanni Genel
Villaggio San Giovanni Öne Çıkan Resim
Villaggio San Giovanni Dış Mekan
Villaggio San Giovanni Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Villaggio San Giovanni
Contrada San Giovanni , San Giorgio Ionico

San Giorgio Ionico bölgesindeki Villaggio San Giovanni misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Castello Conti D'Ayala Valva ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Yunan Duvarları Arkeoloji Parkı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı rezidans Carosino Meydanı ile 4,1 mi (6,7 km) ve Yeni Katedral ile 6,9 mi (11,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Villaggio San Giovanni ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada minibar mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane, açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x