Bed & Breakfast Magna Grecia

Taranto
Bed & Breakfast Magna Grecia Öne Çıkan Resim
Bed & Breakfast Magna Grecia Dış Mekan
Bed & Breakfast Magna Grecia İç Mekan
Bed & Breakfast Magna Grecia İç Mekan
Bed & Breakfast Magna Grecia Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
Bed & Breakfast Magna Grecia
Via Giustino Fortunato, 11 , Taranto

Bed & Breakfast Magna Grecia misafirlere Taranto (Magna Grecia) bölgesinde, Yeni Katedral yakınında ve Yunan Duvarları Arkeoloji Parkı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ionian Sea ile 2,4 mi (3,9 km) ve Piazza Maria Immacolata Meydanı ile 2,8 mi (4,4 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlere "turndown" servisi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo (External)
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Basic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x