B&B DOLCE LUNA

Taranto
B&B DOLCE LUNA İç Mekan
B&B DOLCE LUNA İç Mekan
B&B DOLCE LUNA İç Mekan
B&B DOLCE LUNA İç Mekan
B&B DOLCE LUNA İç Mekan
Image More +14 fotoğraf
B&B DOLCE LUNA
2 Via Benevento via lido bruno, 14 , Taranto

B&B DOLCE LUNA misafirlere Taranto (Magna Grecia) bölgesinde, Yeni Katedral yakınında ve Yunan Duvarları Arkeoloji Parkı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Piazza Maria Immacolata Meydanı ile 2 mi (3,1 km) ve Taranto Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 2 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x