Village Temanuata

Matira
Village Temanuata Genel
Village Temanuata Genel
Village Temanuata Genel
Village Temanuata Genel
Village Temanuata Öne Çıkan Resim
Image More +29 fotoğraf
Village Temanuata
BP 544 Vaitape , Matira

Village Temanuata konaklamanızda Bora Bora bölgesinde, denize sıfır, Motu Piti ve Matira Plajı yakınında olacaksınız. Bu plaj olan otel Matira Point ile 0,6 km (0,4 mi) ve Mercan Bahçeleri ile 1,4 km (0,9 mi) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 8.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Bungalov, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x