Villa Yrondi

Nunue
Villa Yrondi Genel
Villa Yrondi Genel
Villa Yrondi Genel
Villa Yrondi Genel
Villa Yrondi Öne Çıkan Resim
Image More +114 fotoğraf
Villa Yrondi
Vaitapé , Nunue

Villa Yrondi konaklamanızda Bora Bora bölgesinde, körfez yakınında, Matira Plajı ve Otemanu Dağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Vaitape Limanı ile 0,1 km ve Matira Point ile 0,1 km mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve kütüphane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo
Room
Comfort Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Basic Stüdyo
Room
Deluxe Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x