Hotel Royal Bora Bora

Nunue
Hotel Royal Bora Bora Genel
Hotel Royal Bora Bora Genel
Hotel Royal Bora Bora Öne Çıkan Resim
Hotel Royal Bora Bora Dış Mekan
Hotel Royal Bora Bora Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel Royal Bora Bora
Commune de Nunu'e , Nunue

Hotel Royal Bora Bora misafirlere Bora Bora bölgesinde, plajda, Sofitel Resort Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Motu Piti ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Pearl Resort Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Otemanu Dağı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Restoranda Hotel Royal Bora Bora misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

80 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x