Village de Montmarsis

Quercy, Gourdon
Village de Montmarsis Genel
Village de Montmarsis Genel
Village de Montmarsis Genel
Village de Montmarsis Öne Çıkan Resim
Village de Montmarsis Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Village de Montmarsis
Chemin de Montmarsis Quercy, Gourdon

Gourdon bölgesindeki Village de Montmarsis konaklamanızda Grottes de Cougnac ve Maison du Piage ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu tatil parkı Causses du Quercy Regional Natural Park ile 7,1 mi (11,4 km) ve Fénelon Şatosu ile 8,3 mi (13,3 km) mesafede.

La Piscine, Village de Montmarsis misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Açık havuz ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu tatil parkı misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Ev (4 persons)
Comfort
Comfort Ev (4 persons)
Comfort
Comfort Ev (6 persons)
Comfort
Comfort Ev (8 persons)
Luxury
Luxury Çadır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x