Le Moulin De Planiol

Quercy, Le Vigan
Le Moulin De Planiol Genel
Le Moulin De Planiol Genel
Le Moulin De Planiol Öne Çıkan Resim
Le Moulin De Planiol Dış Mekan
Le Moulin De Planiol Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Le Moulin De Planiol
Le Moulin De Planiol Quercy, Le Vigan

Le Vigan bölgesindeki Le Moulin De Planiol konaklamanızda Grottes de Cougnac ve Causses du Quercy Regional Natural Park ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Maison du Piage ile 6,4 mi (10,2 km) ve Fénelon Şatosu ile 10,5 mi (16,9 km) mesafede.

Le Moulin De Planiol misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Classic
Classic Süit, 2 Yatak Odası
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x