Le Castelat de Julienna

Quercy, Gourdon
Le Castelat de Julienna Öne Çıkan Resim
Le Castelat de Julienna Dış Mekan
Le Castelat de Julienna İç Mekan
Le Castelat de Julienna Kahvaltı
Le Castelat de Julienna Kahvaltı
Image More +12 fotoğraf
Le Castelat de Julienna
LE CASTELAT Quercy, Gourdon

Gourdon bölgesindeki Le Castelat de Julienna konaklamanızda, Grottes de Cougnac ve Maison du Piage ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Fénelon Şatosu ile 7,7 mi (12,4 km) ve Causses du Quercy Regional Natural Park ile 8,1 mi (13 km) mesafede.

Table d'hôtes, Le Castelat de Julienna misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x