Villa Zukunft Babonsay

Lesser Sunda Islands, Abang
Villa Zukunft Babonsay Öne Çıkan Resim
Villa Zukunft Babonsay Dış Mekan
Villa Zukunft Babonsay Dış Mekan
Villa Zukunft Babonsay Dış Mekan
Villa Zukunft Babonsay Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Villa Zukunft Babonsay
Jl. Raya Lipah Lesser Sunda Islands, Abang

Villa Zukunft Babonsay misafirlere Karangasem bölgesinde, plaj yakınında, Lipah Beach yakınında ve Amed Japon Gemisi Batığı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Jemeluk Viewpoint ile 1,8 mi (2,9 km) ve Jemeluk Beach ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Mutfak, Bahçe Manzaralı
Room
Stüdyo, Mutfak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x