Wawa Wewe II Villas

Lesser Sunda Islands, Abang
Wawa Wewe II Villas Öne Çıkan Resim
Wawa Wewe II Villas Dış Mekan
Wawa Wewe II Villas Dış Mekan
Wawa Wewe II Villas Kahvaltı
Wawa Wewe II Villas Yerinde Yemek
Image More +37 fotoğraf
Wawa Wewe II Villas
I Made (Dongek) Sudana Lipah Amed Lesser Sunda Islands, Abang

Wawa Wewe II Villas misafirlere Karangasem bölgesinde, plajda, Lipah Beach yakınında ve Amed Japon Gemisi Batığı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Jemeluk Viewpoint ile 1,9 mi (3 km) ve Jemeluk Beach ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

10 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Kır Evi, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Family Kır Evi, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Deluxe Kır Evi, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x