Bintang Beach Villas

Lesser Sunda Islands, Abang
Bintang Beach Villas Genel
Bintang Beach Villas Öne Çıkan Resim
Bintang Beach Villas Dış Mekan
Bintang Beach Villas Dış Mekan
Bintang Beach Villas Yerinde Yemek
Image More +31 fotoğraf
Bintang Beach Villas
Jalan Raya Lipah, Bunutan-amed Lesser Sunda Islands, Abang

Bintang Beach Villas misafirlere Karangasem bölgesinde, plajda, Lipah Beach yakınında ve Amed Japon Gemisi Batığı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Jemeluk Viewpoint ile 1,7 mi (2,7 km) ve Jemeluk Beach ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 4 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Açık havuz ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. Misafirler 0 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x