Villa Warin Khao Lak

Khao Lak
Villa Warin Khao Lak Öne Çıkan Resim
Villa Warin Khao Lak Dış Mekan
Villa Warin Khao Lak Dış Mekan
Villa Warin Khao Lak Kahvaltı
Villa Warin Khao Lak Kahvaltı
Image More +49 fotoğraf
Villa Warin Khao Lak
1/16 Khaolak, Bangmuang , Khao Lak

Takua Pa bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Baan Nam Kem Tsunami Hatıra Parkı ve Takuapa Hastanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Khao Sok Milli Parkı ile 23,2 mi (37,4 km) ve Bang Niang Plajı ile 15,9 mi (25,6 km) mesafede.

Villada yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve LCD televizyon var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x