HappyVille1

Güney Tayland, Khao Lak
HappyVille1 Öne Çıkan Resim
HappyVille1 Dış Mekan
HappyVille1 Dış Mekan
HappyVille1 Dış Mekan
HappyVille1 Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
HappyVille1
101 Moo 1, Phetkasem Rd., T. Bangmuang Güney Tayland, Khao Lak

Takua Pa bölgesindeki HappyVille1 misafirlere banliyöde, Takuapa Hastanesi ve Nikornwararam Budist Tapınağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Khao Sok Milli Parkı ile 21,4 mi (34,4 km) ve Bang Niang Plajı ile 15,3 mi (24,7 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon/Veranda, Resort Manzaralı
Standard
Standard Oda (Fan)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon/Veranda, Resort Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x