The Hip Resort @ Khao Lak

Güney Tayland, Khao Lak
The Hip Resort @ Khao Lak Genel
The Hip Resort @ Khao Lak Genel
The Hip Resort @ Khao Lak Genel
The Hip Resort @ Khao Lak Genel
The Hip Resort @ Khao Lak Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
The Hip Resort @ Khao Lak
12/3, Moo 2, Bang Muang Güney Tayland, Khao Lak

Takua Pa bölgesindeki The Hip Resort @ Khao Lak konaklamanızda Baan Nam Kem Tsunami Hatıra Parkı ve Takuapa Hastanesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Khao Sok Milli Parkı ile 23,5 mi (37,8 km) ve Bang Niang Plajı ile 16,1 mi (25,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Pool
Pool Villa with Partial Sea View
Room
Sunset Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x