Villa Vista

Chlorakas
Villa Vista Öne Çıkan Resim
Villa Vista Dış Mekan
Villa Vista Dış Mekan
Villa Vista Dış Mekan
Villa Vista Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Villa Vista
Villa Vista Cyprus , Chlorakas

Bu villa misafirlere Baf bölgesinde, plajda ve Kral Mezarları ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Paphos Limanı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Coral Bay Plajı ile 5,3 mi (8,6 km) mesafede.

Klimalı bu villada özel havuz ve özel spa küveti ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 55-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, spa küveti ve spor salonu vardır. Bu villada misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 6 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x