Rododafni Beach Apartments

Chlorakas
Rododafni Beach Apartments Öne Çıkan Resim
Rododafni Beach Apartments Dış Mekan
Rododafni Beach Apartments Dış Mekan
Rododafni Beach Apartments Dış Mekan
Rododafni Beach Apartments Dış Mekan
Image More +109 fotoğraf
Rododafni Beach Apartments
Chlorakas , Chlorakas

Rododafni Beach Apartments misafirlere Baf bölgesinde, plajda ve Kral Mezarları ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Paphos Limanı ile 3,8 mi (6,2 km) ve Coral Bay Plajı ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Stüdyo, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x