Dimma Seaside Houses

Chlorakas
Dimma Seaside Houses Öne Çıkan Resim
Dimma Seaside Houses Dış Mekan
Dimma Seaside Houses Dış Mekan
Dimma Seaside Houses Dış Mekan
Dimma Seaside Houses Yerinde Yemek
Image More +43 fotoğraf
Dimma Seaside Houses
Morozos Chlorakas , Chlorakas

Baf bölgesindeki Dimma Seaside Houses misafirlere deniz kıyısında, Kral Mezarları ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Saint George Özel Hastanesi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Paphos Limanı ile 3,5 mi (5,6 km) ve Coral Bay Plajı ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (for 2)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (for 3)
Room
Dubleks, 2 Yatak Odası, Manzaralı
Room
Economy Stüdyo, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x