Villa Vanilla

Ugljan Island, Zadar
Villa Vanilla Genel
Villa Vanilla Genel
Villa Vanilla Genel
Villa Vanilla Öne Çıkan Resim
Villa Vanilla Dış Mekan
Image More +126 fotoğraf
Villa Vanilla
Josipa Kosora 13 Ugljan Island, Zadar

Zadar bölgesindeki Villa Vanilla misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Kolovare Plajı ve Sea Organ ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Land Gate ile 4,1 km ve Greeting to the Sun ile 4,9 km mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 102-cm LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler 5 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı
Room
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Veranda, Havuz Manzaralı
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras, Havuz Manzaralı
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x