Apartments Lara & Luka

Ugljan Island, Zadar
Apartments Lara & Luka Öne Çıkan Resim
Apartments Lara & Luka Dış Mekan
Apartments Lara & Luka Dış Mekan
Apartments Lara & Luka Dış Mekan
Apartments Lara & Luka Dış Mekan
Image More +95 fotoğraf
Apartments Lara & Luka
Fausta Vrancica 2 Ugljan Island, Zadar

Zadar bölgesindeki Apartments Lara & Luka konaklamanızda, Borik Beach ve Beach Puntamika ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Narrow Beach ile 1,3 mi (2,1 km) ve Zadar Station ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Apart Daire, Bahçe Manzaralı
Panoramic
Panoramic Daire, Deniz Manzaralı
Room
Classic Apart Daire, Havuz Manzaralı
Room
Comfort Apart Daire, Bahçe Manzaralı
Room
Economy Apart Daire
Room
Gallery Apart Daire, Deniz Manzaralı
Room
Standard Apart Daire, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x