Villa Valentina

Tradate
Villa Valentina Öne Çıkan Resim
Villa Valentina Dış Mekan
Villa Valentina Dış Mekan
Villa Valentina Dış Mekan
Villa Valentina Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Villa Valentina
Via Gaetano Donizetti 17 , Tradate

Villa Valentina misafirlere Tradate (Abbiate Guazzone) bölgesinde, Xcalibur Laser Game Varese ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Saint Alessandro Bölge Kilisesi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Como-Brunate Kablolu Treni ile 16,2 mi (26,1 km) ve Cislago Kalesi ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize masa, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x