Golf Hotel La Pinetina

Carbonate
Golf Hotel La Pinetina Genel
Golf Hotel La Pinetina Genel
Golf Hotel La Pinetina Genel
Golf Hotel La Pinetina Genel
Golf Hotel La Pinetina Öne Çıkan Resim
Image More +45 fotoğraf
Golf Hotel La Pinetina
Via al Golf 4 , Carbonate

Carbonate bölgesindeki Golf Hotel La Pinetina konaklamanızda, La Pinetina Golf Kulübü ve Monticello Golf Kulübü ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu golf dostu otel Como-Brunate Kablolu Treni ile 14 mi (22,5 km) ve Saint Alessandro Bölge Kilisesi ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 11 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve sauna ve spor salonu gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Carbonate bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1506 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x