Villa Cavadini Relais

Appiano Gentile
Villa Cavadini Relais Öne Çıkan Resim
Villa Cavadini Relais Dış Mekan
Villa Cavadini Relais Dış Mekan
Villa Cavadini Relais Dış Mekan
Villa Cavadini Relais Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Villa Cavadini Relais
Via Borgo 3 , Appiano Gentile

Villa Cavadini Relais konaklamanızda Appiano Gentile bölgesinde, Piazza Vittoria ile 15,9 km (9,9 mi) ve Volta Tapınağı (Tempio Voltiano) ile 17,1 km (10,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Casa del Fascio ile 17,1 km (10,6 mil) ve Como Katedral Bazilikası ile 17,7 km (11 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x