Villa Valente

Roma
Villa Valente Öne Çıkan Resim
Villa Valente Dış Mekan
Villa Valente Dış Mekan
Villa Valente Dış Mekan
Villa Valente Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Villa Valente
Via Alberto Tulli, 71 , Roma

Villa Valente misafirlere Roma (Santa Maria di Galeria) bölgesinde, Piazza Navona ile 18,9 mi (30,3 km) mesafede ve Pantheon ile 19,1 mi (30,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Trevi Çeşmesi ile 19,5 mi (31,3 km) ve Sistina Şapeli ile 15,3 mi (24,6 km) mesafede.

Restoranda Villa Valente misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için ofis ve valiz dolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x