Ars Naturae Biologic Farm

Roman Coast (roma Kıyısı), Rome
Ars Naturae Biologic Farm Genel
Ars Naturae Biologic Farm Öne Çıkan Resim
Ars Naturae Biologic Farm Dış Mekan
Ars Naturae Biologic Farm Dış Mekan
Ars Naturae Biologic Farm Dış Mekan
Image More +102 fotoğraf
Ars Naturae Biologic Farm
Via Del Casale di Sant Angelo 998A Roman Coast (roma Kıyısı), Rome

Ars Naturae Biologic Farm misafirlere Roma (Santa Maria di Galeria) bölgesinde, Cerveteri Antik Etrüsk Mezarlıkları ve Vigna di Valle İtalyan Hava Üssü Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi St. Peter Bazilikası ile 23 mi (37 km) ve St. Peter Meydanı ile 23,1 mi (37,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca tatil evinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis ve valiz dolabı vardır. Roma bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu tatil evi misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dubleks,
Dubleks, 2 Yatak Odası
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x