Villa Sonia

Limenas Chersonisou
Villa Sonia Öne Çıkan Resim
Villa Sonia Dış Mekan
Villa Sonia Dış Mekan
Villa Sonia İç Mekan
Villa Sonia Kahvaltı
Image More +35 fotoğraf
Villa Sonia
Navarchou Nearchou 18 , Limenas Chersonisou

Villa Sonia Hersonissos merkezinde, St. Paraskevi Kilisesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Sarakino Çeşmesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Aquaworld Akvaryumu ile 0,9 km (0,5 mi) ve Creta Maris Kongre Merkezi ile 1,8 km (1,1 mi) mesafede.

Bu otelde, 5 restoran ve 6 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere her gün 9.30 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 9 odasında evinizin konforunu yaşayın. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Kısmi Deniz Manzaralı
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (For 2)
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (For 4)
Superior
Superior Apart Daire, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (For 3)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x