Artemis Hotel Apartments

Limenas Chersonisou
Artemis Hotel Apartments Genel
Artemis Hotel Apartments Genel
Artemis Hotel Apartments Öne Çıkan Resim
Artemis Hotel Apartments Dış Mekan
Artemis Hotel Apartments Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Artemis Hotel Apartments
Kosti Palama 5 , Limenas Chersonisou

Artemis Hotel Apartments misafirlere Hersonissos merkezinde, Hersonissos Limanı ve St. Paraskevi Kilisesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Star Beach Water Park ile 1,4 mi (2,2 km) ve Stalis Plajı ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Edward dönemi stili apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x