Fedra Apartments Hersonissos

Limenas Chersonisou
Fedra Apartments Hersonissos Genel
Fedra Apartments Hersonissos Öne Çıkan Resim
Fedra Apartments Hersonissos Dış Mekan
Fedra Apartments Hersonissos Dış Mekan
Fedra Apartments Hersonissos Kahvaltı
Image More +25 fotoğraf
Fedra Apartments Hersonissos
daidalou 4 , Limenas Chersonisou

Hersonissos bölgesindeki Fedra Apartments Hersonissos misafirlere plaj yakınında, Hersonissos Limanı ile St. Paraskevi Kilisesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Star Beach Water Park ile 1,4 mi (2,2 km) ve Stalis Plajı ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Special Offer)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x