Villa Solomare

Odessa - Karadeniz Sahili, Karolino-Bugaz
Villa Solomare Genel
Villa Solomare Öne Çıkan Resim
Villa Solomare Dış Mekan
Villa Solomare Dış Mekan
Villa Solomare Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Villa Solomare
Kooperativ Dobrie Sosedi Massiv 2, Stroenie 11 Odessa - Karadeniz Sahili, Karolino-Bugaz

Villa Solomare misafirlere Zatoka bölgesinde, plaj yakınında, Zatoka Plajı ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede ve Wine Culture Center Shabo ile 16,8 mi (27,1 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Ethnopark New Vasyuki ile 16,8 mi (27,1 km) ve Odessa 411-I Bataryası Kahramanca Savunma Anıtı ile 22,7 mi (36,5 km) mesafede.

Villa Solomare, Villa Solomare misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Üç Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x