Black Sea Bugaz

Odessa - Karadeniz Sahili, Karolino-Bugaz
Black Sea Bugaz Genel
Black Sea Bugaz Genel
Black Sea Bugaz Öne Çıkan Resim
Black Sea Bugaz Dış Mekan
Black Sea Bugaz Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Black Sea Bugaz
Zolotoy Bugaz 17 Odessa - Karadeniz Sahili, Karolino-Bugaz

Black Sea Bugaz misafirlere Zatoka bölgesinde, plajda, Zatoka Plajı ile 10,1 mi (16,2 km) mesafede ve Ethnopark New Vasyuki ile 15,6 mi (25,2 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Wine Culture Center Shabo ile 18,1 mi (29,2 km) ve Odessa 411-I Bataryası Kahramanca Savunma Anıtı ile 21,4 mi (34,5 km) mesafede.

Black Sea Bugaz misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz barı bulunuyor.

Misafirler için 78 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü, kapalı havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Junior İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x