Villa Seriska Satu Sanur Bali

Lesser Sunda Islands, Sanur
Villa Seriska Satu Sanur Bali Genel
Villa Seriska Satu Sanur Bali Genel
Villa Seriska Satu Sanur Bali Genel
Villa Seriska Satu Sanur Bali Genel
Villa Seriska Satu Sanur Bali Genel
Image More +54 fotoğraf
Villa Seriska Satu Sanur Bali
Jl. Danau Tamblingan no. 19 Lesser Sunda Islands, Sanur

Bu villa konaklamanızda Denpasar bölgesinde, plaj yakınında, Sindhu Plajı yakınında Bali Plajı Golf Sahası ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı villa Sanur Plajı ile 1,7 km ve Le Mayeur Müzesi ile 2,3 km mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Villa Seriska ideal; otelin havuz kenarı restoranı tavsiye edilir, isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada misafirler için özel havuz ve özel spa küveti mevcut. Misafirler için Select Comfort yatak ve kuştüyü yorgan mevcuttur. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Misafirler için bilgisayar ve ücretsiz kablosuz İnternet var, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için 42-inç LCD televizyon sunuluyor. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Akdeniz stili villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x