Sari Villa Sanur Beach

Lesser Sunda Islands, Sanur
Sari Villa Sanur Beach Genel
Sari Villa Sanur Beach Öne Çıkan Resim
Sari Villa Sanur Beach Dış Mekan
Sari Villa Sanur Beach Dış Mekan
Sari Villa Sanur Beach Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Sari Villa Sanur Beach
Jl Danau Tamblingan No 47 A Lesser Sunda Islands, Sanur

Sari Villa Sanur Beach misafirlere Denpasar merkezinde, Pantai Karang Plajı ve Sindhu Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kuta Plajı ile 10,1 mi (16,3 km) ve Legian Plajı ile 10,4 mi (16,8 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x